Študentské dni nitrianskych univerzít 2020

  • by

16.11-27.11. 2020

Hoci pandemická situácia prerušila prezenčnú výučbu, neprestávame sa zabávať! Ako už býva zvykom, tak aj tento rok sme pre vás zorganizovali „Študentské dni nitrianskych univerzít“ ale inak ako ste zvyknutí. Odreaguj sa od dištančného vzdelávania, zabav sa a rozšír svoj všeobecný rozhľad. V rámci „Študentských dní nitrianskych univerzít 2020“ sme pre vás pripravili online podujatia spojené s diskusiami so zaujímavými hosťami, ktorí budú diskutovať o aktuálnych témach.

„Študenti klíme“ 16.11-19.11. 2020

Podujatie, ktoré bude venované klíme a klimatickým zmenám. Týždeň bude spočívať z diskusií spojených s výzvami. Viesť diskusie s hosťami bude Mgr. Viktória Kyselová s budete ich môcť sledovať naživo cez sociálnu sieť Instagram.  Dôvodom usporiadania tohto podujatia je zvýšenie povedomia o klimatických zmenách na našej planéte. Týždeň klíme bude pozostávať z viacerých diskusií s hosťami, ktorí sa venujú danej problematike. 

„Týždeň Kvízov“  23.11-27.11. 2020


V rámci Študentských dní nitrianskych univerzít sme pre vás spolu s zorganizovali „Týždeň Kvízov“, počas ktorého môžete súťažiť o hodnotné ceny. Prostredníctvom kvízov si otestuješ svoj všeobecný rozhľad, zabavíš sa a odreaguješ od dištančného vzdelávania. Kvízy budú prebiehať online cez platformu Kahoot. V rámci kvízov sa môžeš tešiť aj na online koncerty.

Sleduj sociálne siete a web univerzity, informácie sa dozvieš na Instagrame a Facebookovom profile Študentského parlamentu UKF a na webovej stránke univerzity.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *