Slovenská stredoškolská ešportová liga

Pekný deň!

Radi by sme vás opätovne oslovili s možnosťou spolupráce v rámci nášho medzinárodného stredoškolského turnaja SSEL (Slovenská stredoškolská ešportová liga), ktorý je zároveň pod záštitou Ministerstva školstva, vedy, výskumu a športu Slovenskej republiky.

Vnímame vás ako nášho silného partnera v otázke informovania všetkých študentov vašej strednej školy ohľadom možnosti zapojenia sa do projektu formou bezplatnej registrácie. Aj vďaka vám a vašej pomoci sa študenti stredných škôl môžu tešiť na 6. sezónu SSEL-ky. Registrácie do ligy sú už spustené a študenti sa môžu registrovať do 17.03.2023

Cieľom herného turnaja SSEL je podporiť u študentov rozvoj komunikatívnych a kognitívnych schopností, ktoré podľa najnovších vedeckých štúdií výborne rozvíjajú práve počítačové hry. Takáto intenzívna tímová spolupráca so spoločným cieľom rozvíja schopnosť detí komunikovať v tíme. Niektoré zo súťažných hier nabádajú študentov k sústavnému štúdiu podkladových materiálov k danej hre, resp. k jej novej verzii. Podklady k hrám sa väčšinou vyskytujú iba v anglickom jazyku a tak okrem budovania vzťahu k čítaniu a samoštúdiu sa tieto hry podieľajú aj na rozvoji anglického jazyka, ktorého znalosť je dnes priam samozrejmosťou. Herný turnaj tak zábavným a hravým spôsobom u študentov rozvíja aj netechnické zručnosti, ktoré im značne zjednodušia situáciu na trhu práce, ale aj v bežnom živote. 

Počas  6. sezóny plánujeme pre študentov v rámci projektu SSEL pripravovať a distribuovať na kraje a školy plagáty a brožúry na témy kyberšikana a bezpečnosť na internete, ktoré sú v dnešnej dobe veľmi dôležité.

Dajte vašim študentom príležitosť zapojenia sa do herného turnaja SSEL. Všetky otvorené registrácie nájdete na webe yzone.sk – https://bit.ly/SCSEL6sezona

Ďakujeme, že nám pomáhate už piatu sezónu edukovať študentov v oblasti elektronických športoch. V prípade otázok sa prosím neváhajte na nás obrátiť.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *